​Voedingssupplementen

gezond van binnenuit

Een gezonde en stralende huid bereik je niet alleen met schoonheidsbehandelingen en de juiste verzorgingsproducten! Ook voeding is belangrijk voor een goede huidconditie. Gezond en gevarieerd eten blijkt niet altijd voldoende om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Het kan daarom verstandig zijn om hoogwaardige supplementen te gebruiken die je gezondheid ondersteunen.

A+ Clinic werkt met supplementen van Vitakruid (Magnesium) en met de supplementen en nutricosmetica van Eqology (Vitamine K2, Omega-3 visolie en Collageen). De producten van deze merken voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen, worden duurzaam geproduceerd en niet op dieren getest.

Eqology en vitakruid

Eqology
De filosofie van Eqology is gebaseerd op harmonie en evenwicht met jezelf, je lichaam en je omgeving. De hoogwaardige, natuurlijke voedingssupplementen en nutricosmetica van Eqology worden onderzocht en geproduceerd in Noorwegen. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende homeopaten, biochemici en kruidkundigen.

Vitakruid
Vitakruid staat voor hoogwaardige voedingssupplementen die helpen je gezondheid en vitaliteit te behouden. Het merk is populair onder gezondheidsprofessionals en staat bekend om supplementen met een hoge opneembaarheid. Vitakruid streeft naar de hoogste kwaliteit en innovatieve formules op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Wil je meer weten over de supplementen en/of ben je benieuwd welke supplementen voor jou geschikt zijn? Kom gerust langs voor vrijblijvend advies of neem contact met ons op.