​Donkere kringen en wallen

Ervaar een stralende blik

Donkere kringen en wallen kunnen ontstaan door genetische aanleg en onder invloed van diverse factoren zoals stress, een ongezonde leefstijl en slaapgebrek. Ze worden vaak als storend ervaren doordat ze zorgen voor een vermoeide blik en ouder uiterlijk.

Effectieve behandeling voor de oogcontouren
Heb je last van donkere kringen en/of wallen en wil je daar graag iets aan doen? LPG endermologie® behandelingen zijn zeer effectief bij het verbeteren van de huid rondom de ogen en zorgen voor een stralende blik!

LPG endermologie® behandelingen zijn zeer effectief bij het verminderen van donkere kringen en wallen

 

voordelen van endermologie®

Dankzij de kleine behandelkop van de Mobilift van LPG endermologie® kunnen we zeer dicht boven en onder de ogen werken. De subtiele microklopbewegingen van het apparaat stimuleren de bloedcirculatie en verminderen vochtophopingen rondom de ogen, waardoor donkere kringen en ‘puffy’ eyes minder zichtbaar worden.

Een bijkomend voordeel van de behandeling is dat deze de aanmaak van collageen en elastine een boost geeft, je huid verstevigt en je huidconditie verbetert. Kortom: een LPG endermologie® behandeling is een mooie allround anti-aging behandeling voor het hele gezicht, inclusief de kwetsbare huid rondom de ogen.

Ben je benieuwd of deze behandeling voor jouw huid geschikt is, of wil je direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!