Haal het beste uit liposuctie met LPG endermologieⓇ.

Vaak wordt gedacht dat met liposuctie het ideale lichaam kan worden bereikt. Helaas gaat dit in veel gevallen niet op. Tenminste, niet met liposuctie alleen. Door endermologie® behandelingen voorafgaand aan de liposuctie te doen, herstelt je huid beter en krijg je een beter én mooier resultaat. Daarnaast is het van groot belang om gezond te eten, genoeg water te drinken en veel te bewegen. Vooral dit laatste wordt nogal eens vergeten of niet nodig geacht, terwijl dit juist de basiselementen zijn voor een slank en fit lichaam én een strakke huid.

Voor velen die al van alles hebben geprobeerd qua afslanken kan liposuctie een uitkomst zijn. Met deze ingreep kan voor plaatselijke vetafname en contouring gezorgd worden. Liposuctie is het wegzuigen (suctie) van onderhuids vetweefsel (lipo). Liposuctie geeft het beste resultaat op zones waar abnormale vetophopingen kunnen ontstaan zoals de hals, buik, heupen/lovehandles, billen, bovenbenen, knieën en onderbenen. Doordat liposuctie een moeilijk te doseren methode is, kunnen er zichtbare bobbels en deuken in het weefsel ontstaan.

Voorbehandelen met LPG endermologie®
Door middel van bindweefsel stimulatie kun je de huid en de weefsels voorbereiden op de operatie. Met onze behandelingen kunnen we het lichaam op specifieke plekken voorbereiden omdat de behandelkop specifiek op één zone van het lichaam gezet kan worden. Doordat het mechanische apparatuur is, kan er met voorgeprogrammeerde instellingen gewerkt worden. Onze bindweefsel stimulatie met endermologie® is daardoor altijd gecontroleerd en veilig. Door de huid voorafgaand aan de operatie te behandelen, wordt de circulatie geoptimaliseerd. Overtollig vocht wordt hierdoor na de operatie beter afgevoerd. Daarnaast zorgt endermologie® voor een versoepeling van het te behandelen weefsel. Het vetweefsel is zo tijdens de operatie makkelijker te verwijderen, wat zorgt voor een egaler resultaat achteraf. Ook pijn, zwelling en bloeduitstortingen zijn na de operatie aanzienlijk minder. 

Nabehandelen met LPG endermologie®
Na de liposuctie ben je bij A+ Clinic weer aan het goede adres om het herstel zo goed, veilig en mooi te laten verlopen. Onze LPG systeem bevat speciale instellingen die het lymfe afvoer systeem stimuleert. Hierdoor worden afvalstoffen tussen de cellen afgevoerd. Daarnaast wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en raakt het weefsel dus beter doorbloed. Deze factoren zorgen ervoor dat de huid sneller herstelt. En we blijven het herhalen: een healthy lifestyle blijft ook na liposuctie super belangrijk.

Denk jij na over een liposuctie of heb je de ingreep al gepland? Informeer dan eens bij ons wat wij voor jou kunnen betekenen. Goede voor- en nazorg maatregelen zijn in dit geval het halve werk. Stuur een mail naar info@aplusclinic.nl of bel/whatsapp naar 06-21531369. Wij informeren je graag.