​Littekens verminderen

Littekens en strIAE

Littekens
Vrijwel iedereen krijgt in zijn leven te maken met littekens. Gelukkig zijn de meeste littekens klein, genezen ze vanzelf en leveren ze geen klachten op. Sommige littekens, bijvoorbeeld van brandwonden of een chirurgische ingreep, geven klachten. Deze littekens kunnen pijnlijk zijn, ontsierend zijn en/of zorgen voor bewegingsbeperking.

Striae
Ook huidstriemen (striae) zijn een vorm van littekens. Het zijn niet-pijnlijke onderhuidse scheurtjes in het bindweefsel. Ze komen regelmatig voor en kunnen ontstaan door verschillende factoren, zoals zwangerschap, een groeispurt in de puberteit of als je snel in gewicht/spiermassa aankomt.

Met LPG endermologie® zijn zowel littekens als striae goed te behandelen.

littekens behandelen met lpg®

Heb je last van littekens en/of striae en wil je daar graag iets aan doen? Met LPG endermologie® zijn zowel littekens als striae goed te behandelen.

Onze behandelingen zorgen ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd, waardoor verklevingen kunnen worden voorkomen, minder worden of zelfs geheel verdwijnen! Bovendien wordt door de diepgaande bindweefselmassage de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd, waardoor de huid steviger, gladder en soepeler wordt. 

Ben je benieuwd wat deze behandeling voor jouw huid kan betekenen of wil je direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!