Een gezonde lifestyle begint met een goede mindset!

Je goed voelen, van binnen en buiten, staat bij velen hoog op het verlanglijstje. Maar hoe bereik je dit? En nog belangrijker, hoe houd je dit vast? Een positieve mindset ligt hieraan ten grondslag! Allereerst is het belangrijk om te weten dat je mindset van grote invloed is op je gevoel. Heb je een doel voor ogen en ben je vastberaden om het doel te behalen, dan zal het waarschijnlijk ook lukken. Als je denkt dat je het doel niet zult halen, is de kans ook groter dat het mislukt. 

Focus A+ Clinic
Onze focus ligt op afslanken, bodycontouring en anti-aging behandelingen door middel van mechanische bindweefselstimulatie. Wij zijn ervan overtuigd dat gezond en gerespecteerd weefsel de sleutel is tot een mooi figuur en een stralende, jeugdige huid. Onze behandelingen zijn 100% natuurlijk en verbeteren de huid van binnenuit. De LPG endermologie® behandelingen werken op zichzelf al heel mooi, maar een optimaal resultaat wordt pas behaald wanneer je ook je lifestyle en mindset aanpast.

Optimale ondersteuning
Bij A+ Clinic doen we er alles aan om je hierbij te ondersteunen. De LPG endermologie® behandelingen maken veel los in het lichaam en staan onlosmakelijk verbonden met de biochemische processen in het lichaam. Om ervoor te zorgen dat iedere cel in het lichaam optimaal functioneert zijn de juiste voeding én beweging essentiële onderdelen om toe te voegen aan ieder behandelplan. Gezonde voeding (zoals onder andere groente, fruit, volkorenproducten, zuivel, noten en vette vis) draagt bij aan een energiek gevoel en zal de resultaten van de behandelingen zeker bevorderen. 

Bewegen op de HuberⓇ 360
Qua beweging adviseren we je om naast dagelijks minimaal een half uur te bewegen, ook na iedere LPG endermologie behandeling een training van 10 minuten op de HuberⓇ 360 te doen. Door een trainingsprogramma dat op jou afgestemd is te volgen, maximaliseer je de resultaten van je behandeling. Door deze vorm van beweging toe te voegen aan de behandelingen zal jouw lichaamshouding sterk verbeteren en vetverbranding extra gestimuleerd worden.

Toevoeging skincare voor meer rendement
Daarnaast is er bij elke LPG endermologie® behandeling een passend skincare product ontwikkeld. Onderzoek heeft uitgewezen dat door het toevoegen van de juiste skincare producten een verhoging van 50% rendement gegenereerd wordt. Zonde om de behandelingen dan niet met skincare producten te ondersteunen! Bij het opstellen van het behandelplan informeren we je ook graag uitgebreid over welke producten aansluiten op jouw doelen.

Gouden combinatie
Al met al kunnen we concluderen dat een positieve mindset, effectieve behandelingen, aansluitende skincare producten, gezonde voeding en voldoende beweging de gouden combinatie zijn voor een energiek gevoel én een mooie uitstraling! Samen zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit.

Wil jij toewerken naar een gezond lichaam en kun je daar hulp bij gebruiken? Stuur dan een mail naar info@aplusclinic.nl of bel/whatsapp naar 06-21531369. Wij helpen je graag verder.