Over A+ Clinic

LPG endermologie® in de omgeving Kennemerland, IJmond, Amsterdam en de Zaanstreek

Dé specialist in natuurlijke gezicht- en lichaamsbehandelingen met LPG endermologie®. Gericht op afslanking, huidversteviging en bodycontouring.

A+ CLINIC

A+ Clinic is de eerste (en enige) LPG® concept-store in Nederland. We zijn gespecialiseerd in natuurlijke schoonheidsbehandelingen met LPG endermologie® apparatuur. De focus ligt op afslanking, bodycontouring en anti-aging behandelingen door middel van mechanische bindweefselmassage.

Zichtbare resultaten, vanaf de eerste sessie
Wij zijn ervan overtuigd dat gezond en gerespecteerd weefsel de sleutel is tot een mooi figuur en een stralende, jeugdige huid. Onze behandelingen zijn 100% natuurlijk en verbeteren de huid van binnenuit, waardoor we huidzorgen aanpakken bij de bron. Onze behandelingen bieden zichtbaar resultaat al vanaf de eerste sessie en zorgen voor een stralende huid in optimale conditie.

Of je nu cellulite wilt behandelen, tekenen van huidveroudering wilt verminderen of wilt werken aan strakkere lichaamscontouren: onze behandelingen zijn effectief voor iedereen en bij diverse huidzorgen.

Service, kwaliteit en maatwerk
Uitstekende service, kwaliteit en échte aandacht staan bij ons centraal. Iedere behandeling wordt op maat gemaakt en volledig afgestemd op jouw wensen. Ervaar het zelf en kom langs voor huidadvies en/of een behandeling!

Uitstekende service, kwaliteit en échte aandacht staan bij ons centraal

LPG ENDERMOLOGIE®: 100% natuurlijk

Met behulp van de nieuwste apparatuur van LPG endermologie® wordt een intensieve vacuümtechniek toegepast die de huid aanzuigt, omhoogtrekt en op- en afrolt. Deze diepe, mechanische bindweefselmassage verbetert de doorbloeding, versnelt de stofwisseling in de cellen en stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. De behandeltechniek is pijnloos en 100% natuurlijk.

Behandelingen met LPG endermologie® zijn in te zetten voor zowel lichaam als gezicht en zijn geschikt voor mannen en vrouwen. De behandelingen zijn een ware fitness voor de huid.

Meer over LPG endermologie®