Gezicht

Teint verhelderen

Wil je jouw teint graag verhelderen en je huidconditie verbeteren? Onze behandelingen zijn zeer effectief bij het verhelderen en egaliseren van de huid. Al vanaf de eerste sessie voelt je huid veel zachter en is je teint 2 keer stralender.

rimpels verminderen lpg

Rimpels verminderen

Op zoek naar een effectieve behandeling om fijne lijntjes en rimpels te verminderen? Onze anti-aging behandelingen stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur, waardoor je huid zichtbaar steviger en voller wordt. Rimpels en kraaienpootjes verminderen zichtbaar en de natuurlijke gezichtsexpressie wordt behouden.

Donkere kringen en wallen

Heb je last van donkere kringen en/of wallen en wil je daar graag iets aan doen? LPG Endermologie® behandelingen zijn zeer effectief bij het verbeteren van de huid rondom je ogen en zorgen voor een stralende blik. Daarnaast stimuleren ze de aanmaak van collageen en elastine voor een stevigere huid.

Onderkin verminderen

Het aanpakken van een onderkin door te diëten of te sporten is vaak lastig, zo niet onmogelijk. Doordat tijdens onze behandelingen plaatselijk vetcellen kunnen worden afgebroken en afgevoerd, zijn ze zeer effectief bij de aanpak van een onderkin en bijvoorbeeld bij het verminderen van bolle wangen.

Collageen lichttherapie

Collageen lichttherapie gaat huidveroudering tegen op een ontspannen en natuurlijke manier. De behandeling ontspant het lichaam en heeft veel voordelen voor de huid. Het vermindert de tekenen van huidveroudering, verfijnt de poriën, verbetert de doorbloeding en laat je huid stralen.

Beauty Angel Herbal Peeling

De Herbal Peeling van Beauty Angel is een kruidenpeeling die helemaal afgestemd is om te combineren met de Beauty Angel ELT lichttherapie. Beide methodes hebben hun eigen unieke werking. Met de combinatie van beide behandelingen krijg je optimaal resultaat. De huid wordt van binnenuit gestimuleerd om te vernieuwen.