Fitter, energieker én een betere houding en uitstraling?

Met de revolutionaire trainingen op de Huber 360 van LPG is dit binnen handbereik!

Dat een gezonde levensstijl en voldoende beweging bijdraagt aan een goed en energiek gevoel komt vast niet als een verrassing. Maar dat al onze concepten op elkaar aansluiten en elkaar versterken wist je misschien nog niet! Een training van 10 minuten op de Huber 360 na een lichaamsbehandeling met LPG endermologie kan al voor grote veranderingen zorgen. Door een kort, gepersonaliseerd trainingsprogramma te volgen, maximaliseer je de resultaten van je LPG endermologie behandeling. Dat komt doordat een training op de Huber 360 jouw lichaamshouding sterk verbetert en vetverbranding extra stimuleert.

Waarom zijn de trainingen op de Huber 360 bijzonder?
Trainen op de Huber 360 is heel anders dan trainen in de sportschool of tijdens een andere sport. Maar waarom? Tijdens het trainen op de Huber 360 train je niet alleen je lichaam, maar ook je cognitieve vaardigheden. Het bewegen op de Huber 360 biedt een unieke sport beleving waarbij inspanning en herstel worden afgewisseld. Hiermee wordt de vetverbranding gestimuleerd, de spiermassa verhoogd, en de conditie sterk verbeterd! 

Versterk jouw vier fundamentele bewegingspijlers!
We starten met jouw soepelheid en mobiliteit. Specifieke oefeningen helpen om snel bewegingsvrijheid te winnen bij de bewegingen. Met trainingen op de Huber 360 worden de gewrichten gemobiliseerd in alle veiligheid en wordt pijn snel en effectief verlicht. Daarnaast focussen we tijdens de training op jouw houding en evenwicht

Uitdagende evenwichtsspelletjes helpen je om steun en veiligheid te herwinnen bij bewegingen. De oefeningen op de Huber 360 corrigeren je houding en verbetert jouw stabiliteit. Door de feedback op het scherm wordt jouw kracht op een intelligente manier verbeterd en kunnen de bewegingen beter worden gecoördineerd. Hiermee bereiken we een dynamische versterking van jouw spieren. Met de training versterk je zowel je oppervlakkige als de diepliggende spieren. Tenslotte wordt jouw weerstand aangepakt tijdens de training. Dynamische oefeningen, aangepast aan jouw lichamelijke toestand, verbeteren je weerstand tegen vermoeidheid. 

Bestrijd aanhoudende kwaaltjes
Vanaf je veertigste levensjaar kun je nare kwaaltjes ervaren die maar niet over gaan. Maar ook voor je veertigste kun je pijn ervaren door bijvoorbeeld een verkeerde houding tijdens het vele thuiswerken van afgelopen periode. Daarom is het van belang om op tijd aan de slag te gaan met het verbeteren van je houding en conditie. Het trainen op de Huber 360 heeft vele voordelen voor zowel lichaam en geest. Zo kun je maximale resultaten bereiken in minimale tijd (slechts 10 minuten per training). De trainingen worden speciaal voor jou op maat gemaakt en zijn volledig veilig. Er zijn geen risico’s verbonden aan de oefeningen en er is geen blessuregevaar. De programma’s zijn volledig gericht op kracht, core, coördinatie, balans en cardio waarmee ook de vetverbranding wordt gestimuleerd. Het fijne aan de behandelingen is dat je vorderingen worden bijgehouden in het systeem zodat je de resultaten die je bereikt kunt meten en kunt evalueren.

Personal trainer
Bij A+Clinic hebben we tijdens iedere sessie een personal trainer voor je klaarstaan die je begeleidt bij het doorlopen van het trainingsprogramma. We geven je graag tips en stimuleren en motiveren je om alles uit jouw proces naar een gezond, fit en strak lichaam te halen! 

Afspraak maken? Stuur een mail naar info@aplusclinic.nl of bel/whatsapp naar 06-21531369.