Rimpels verminderen

HUIDVERSTEVIGING

Naarmate je ouder wordt, verliest je huid haar stevigheid en veerkracht. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Ook andere factoren zoals stress, roken en blootstelling aan zonlicht zorgen ervoor dat rimpels ontstaan en dat je huid verslapt.

Verminder rimpels en lift je huid
De gepatenteerde behandelingskop van de Mobilift en Alliance zorgen er met microklopbewegingen voor dat de cellen in het bindweefsel worden gereactiveerd. Dit stimuleert de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine op natuurlijke wijze, wat zorgt voor een langdurig liftend effect.

Zichtbaar minder rimpels

  • De behandeling verhoogt de aanmaak van collageen en natuurlijk hyaluronzuur met 80%*. Dit geeft je huid meer volume en ‘vult’ rimpels, waardoor ze minder zichtbaar zijn.
  • De behandeling verhoogt de productie van elastine met 46%*. Dit zorgt ervoor dat je huid soepeler wordt, meer veerkracht heeft en beter bestand is tegen microspiercontracties, die verantwoordelijk zijn voor expressierimpels.

De huid wordt zichtbaar steviger en voller. Rimpels en kraaienpootjes verminderen (87%*), en de natuurlijke gezichtsexpressie wordt behouden.

Ben je benieuwd wat deze behandeling voor jouw huid zou kunnen betekenen of wil je direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

*Humbert, P. et al. (2015). Klinische interventies in Aging 2015: 10, 1-17.