Lichaam

Cellulite verminderen

Heb je last van cellulite en wil je daar graag op een natuurlijke manier iets aan doen? Dan biedt lipomassage uitkomst! Deze behandeling is mogelijk op alle delen van het lichaam. Lipomassage versoepelt het vetweefsel, stimuleert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor vetblokkades verdwijnen en overtollig vocht wordt afgevoerd.

Plaatselijk vet verbranden

Raak je het vet op specifieke plaatsen (zoals taille, dijen en armen) lastig kwijt? Tijdens een LPG endermologie® behandeling met de Alliance behandelingskop, worden de vetcellen gestimuleerd om de natuurlijke afvoer van vetten te reactiveren. Daarnaast wordt de huid steviger en veerkrachtiger. De apparatuur werkt zeer nauwkeurig en is plaatselijk inzetbaar, waardoor bepaalde gebieden gericht kunnen worden behandeld.

Huidversteviging

Wil je jouw huid op een natuurlijke manier verstevigen? Door intensieve, cellulaire stimulatie met LPG endermologie® worden de cellen in het bindweefsel gereactiveerd. De aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine wordt op een natuurlijke manier van binnenuit gestimuleerd. Dit maakt de huid van binnenuit direct steviger en zorgt ervoor dat je huid weer gaat stralen.

Littekens en striae verminderen

Heb je last van littekens en/of striae en wil je daar graag iets aan doen? Onze endermologie® behandelingen zorgen ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd, waardoor verklevingen kunnen worden voorkomen, minder worden of zelfs geheel verdwijnen. Ook wordt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd, waardoor de huid steviger, gladder en soepeler wordt. 

Doorbloeding verbeteren

Heb je last van een zwaar en vermoeid gevoel in je benen, kramp in je benen of houd je vocht vast in je kuiten, enkels of voeten? Een behandeling met LPG endermologie® verbetert de doorbloeding in je benen en verhelpt klachten. De behandelingen zijn ook zeer effectief bij (niet al te grote) spataderen en als je last hebt van koude voeten.