LPG EndermologieⓇ: dé manier om huidverslapping aan te pakken.

Huidverslapping is een natuurlijk proces bij het ouder worden van de huid. Naast dit natuurlijke proces zijn er ook externe factoren, zoals stress, roken, ongezond eten en blootstelling aan UV-straling die bijdragen aan extra snelle huidverslapping. Door deze externe factoren kan een explosieve groei van vrije radicalen ontstaan, die schade aanricht aan de celstructuren. Vrije radicalen kunnen zich gaan binden aan gezonde cellen waardoor het bindweefsel wordt aangetast. Hierdoor verliest de huid haar elasticiteit waardoor verslapping ontstaat.

Schadelijke suikers
Tegenwoordig krijgen we wel 40% meer geraffineerde suikers binnen dan een aantal decennia geleden. Hoewel je suiker inname kunt verminderen door een gezonde leefstijl te volgen, is het lastig om suiker helemaal te vermijden. Suiker heeft een sterke invloed op het verouderingsproces, doordat het zich hecht aan ons collageen. Hierdoor raakt ons collageen versuikerd, vervolgens verkleefd het en wordt het afgebroken. Het gevolg hiervan is een slappe huid! Een gezonde leefstijl is daarom essentieel bij het aanpakken van huidverslapping.

Kenmerken huidverslapping
Door huidverslapping kan vet zich gaan verplaatsen. Vet gaat altijd naar beneden, onder invloed van de zwaartekracht.Een verslapte gezichtshuid uit zich op de volgende manieren:

 • hangende mondhoeken
 • hangende onder- of boven oogleden
 • een bredere, slappe kaaklijn
 • plattere wangen
 • een dunnere bovenlip 
 • rimpels op het voorhoofd 
 • diepere neus-lip plooi

Maar ook de huid van het lichaam verslapt. Bekende voorbeelden hiervan zijn:

 • slappe hals
 • onderkin
 • losse huid onder de bovenarmen
 • losse huid aan de binnenkant van de benen
 • verslapte buik

Endermologie lichaam
Gelukkig zijn er talloze manieren om huidverslapping tegen te gaan. Endermologie is dé behandeling voor een verslapte huid. Een behandeling met endermologie is 100% natuurlijk en pijnloos. Met de behandelingen worden de huid én het onderhuids bindweefsel aanpakt. Met de LPG endermologie behandelingen verbeteren wij de structuur van jouw bindweefsel, bevorderen we de doorbloeding en stimuleren we de afvoer van afvalstoffen. 

Het LPG apparaat lift, rolt en masseert de opgepakte lichaamshuid en het onderhuids bindweefsel zodanig dat weefsel blokkades worden opgeheven en vetophopingen losser raken en verminderen. De bloed- en lymfecirculatie worden gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden. Tegelijkertijd worden de fibroblasten gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken.

Endermologie gezicht
Voor de gezichtsbehandelingen werken we met de Mobilift van LPG. Hiermee werken we ook op het onderhuids bindweefsel. We passen een een intensieve vacuümtechniek toe die de huid aanzuigt, omhoog trekt en op- en afrolt. Met deze behandeling wordt de productie van collageen gestimuleerd en tegelijkertijd vertraagt het de afbraak van dit eiwit, waardoor de huid tot wel 70% steviger wordt. De huid wordt zelfs van binnenuit gevoed en gehydrateerd, omdat de behandeling ervoor zorgt dat de aanmaak van hyaluronzuur bijna verdubbelt. Daarnaast verbetert de doorbloeding en versnelt de stofwisseling in de cellen met mooie resultaten tot gevolg.     

Collageenlicht voor een optimaal resultaat
Het resultaat van de endermologie gezichtsbehandelingen is te optimaliseren met lichttherapie van Beauty Angel. De unieke lichtspectra van deze behandeling stimuleren de fibroblasten waardoor de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron wordt gestimuleerd.

Wens jij een strakker gezicht en/of lichaam en wil je daar endermologie voor inzetten? Stuur dan een mail naar info@aplusclinic.nl of bel/whatsapp naar 06-21531369. Wij stellen graag een passend en haalbaar behandelplan voor je samen.