LPG Endermologie

LPG Endermologie® voor lichaam en gezicht
Behandelingen met LPG Endermologie® richten zich op het onderhuids bindweefsel. Ze zijn geschikt voor lichaam en gezicht en voor zowel mannen als vrouwen. De behandelingen bieden zichtbaar resultaat vanaf de eerste sessie en zijn een ware fitness voor je huid.

100% natuurlijke en pijnloze techniek
Met behulp van apparatuur van LPG Endermologie® wordt een intensieve vacuümtechniek toegepast die de huid aanzuigt, omhoogtrekt en op- en afrolt. Deze diepe, mechanische bindweefselmassage verbetert de doorbloeding, versnelt de stofwisseling in de cellen en stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. De behandeltechniek is pijnloos en 100% natuurlijk.

Resultaten en toepassingen
Endermologie® behandelingen gaan huidveroudering tegen, verstevigen de huid, bevorderen afslanking, verzachten littekens en hebben tal van andere voordelen voor je huid. Al vanaf de eerste sessie zijn resultaten waar te nemen. Vanaf 3-4 sessies zijn er bij de meeste mensen duidelijke verbeteringen te zien. De resultaten kunnen uiteraard per persoon verschillen en zijn afhankelijk van lichaamseigenschappen, leefstijl en leeftijd.

VOOR HET GEZICHT

Extra hyaluronzuur80%

80%

Verstevigde huid70%

70%

Gladgestreken rimples87%

87%

2x stralende teint100%

100%

Zichtbaar resultaat vanaf de eerste sessie

VOOR HET LICHAAM

stevigheid71%

71%

-5,2 CM taille-omtrek100%

100%

cellulites gladgestreken67%

67%

Bewezen effectief
Endermologie® is de enige wetenschappelijk bewezen techniek die de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleert. Zonder pijn, zonder agressieve methodes en zonder bijwerkingen.

Met gepatenteerde anti-aging en afslanktechnologieën, ruim 145 wetenschappelijke onderzoeken naar bindweefsel en constant evoluerende technieken is LPG Endermologie® wereldleider op het gebied van celstimulatie. LPG Endermologie® wordt succesvol ingezet in meer dan 110 landen, waardoor dagelijks meer dan 300.000 cliënten van de technieken profiteren.

Behandelpak
Tijdens de Endermologie® behandelingen voor het lichaam draag je een speciaal behandelpak (bodysuit), dat ervoor zorgt dat de apparatuur makkelijk over je huid glijdt en dat er geen haartjes tussen de rollers blijven zitten. Bovendien is het pak licht en ademend voor je huid. Het zorgt daarnaast voor een intenser gevoel en biedt maximaal comfort tijdens de behandeling.