Verbeter jouw houding en balans met de HuberⓇ 360.

Een goede houding levert veel meer gezondheidsvoordelen op dan je denkt! Een slechte houding kan echter funest zijn voor je lichaam. Het afgelopen jaar is een verkeerde houding door het vele thuiswerken een veel voorkomende klacht. Een werkplek die niet optimaal ingericht is kan grote gevolgen hebben. We zien dat het meestal begint met nekpijn (wat kan leiden tot hoofdpijn) en gewrichtspijn. Dit in combinatie met weinig beweging doet een lichaam niet veel goeds. Maar denk ook aan blessures die niet alle aandacht hebben gekregen of überhaupt een verkeerde houding van jongs af aan. 

Houding corrigeren
Misschien doe je al eens onbewust, het aanpassen van je houding. Denk maar eens aan een knieblessure aan je rechterbeen. Waarschijnlijk zul je dan automatisch wat meer op je linkerbeen gaan leunen om je zere knie te ontzien, met alle gevolgen van dien. Want niet alleen kan je andere knie dan ook overbelast raken, ook de rest van je lichaam komt scheef te staan, waar je hoogstwaarschijnlijk op den duur last van krijgt. 

Fit, fitter, fitst
Bij A+ Clinic streven we ernaar om jou letterlijk en figuurlijk goed in je vel te laten voelen. Dit doen we door middel van de LPG endermologie behandelingen, gezichtsbehandelingen (LPG & kruidenpeeling), lichttherapie, productadvies om de behandelingen te versterken, supplementen advies én last but not least: het bewegen op de Huber 360!

Ons topteam
De specialisten die jou begeleiden op de Huber 360 zijn Henk en Briska. Henk traint onze klanten al sinds de start van A+ Clinic en Briska is net gestart! Briska komt uit Castricum en is happy met haar man en twee kinderen. Sinds begin april kun je haar treffen op dinsdag- en vrijdagochtend bij A+ Clinic. Als golfprofessional op Golfclub Heiloo is ze dagelijks bezig met het begeleiden van mensen en komt ze veel beperkingen qua bewegen tegen bij diverse leeftijdsgroepen. Ze is ervan overtuigd dat er met de Huber 360  veel verbeteringen te behalen zijn. 

30 minuten trainen
Om een optimaal resultaat te behalen adviseren wij om twee keer per week langs te komen voor een LPG endermologie behandeling met aansluitend een training van 30 minuten op de Huber 360. Door deze perfecte combinatie zul je merken dat je snel een strakkere huid krijgt, je houding sterk verbetert, jouw (eventuele) lichamelijke klachten verminderen en het allerbelangrijkste: dat je (nog) lekkerder in je vel komt te zitten en dat je het gevoel hebt dat je sterk bent en de hele wereld aan kunt. Bij A+Clinic begeleiden wij je bij het doorlopen van jouw persoonlijke trainingsprogramma. We geven je belangrijke tips en streven samen met jou naar een gezond, fit en strak lichaam! 

Wil je een afspraak maken met Henk of Briska? Stuur een mail naar info@aplusclinic.nl of bel/whatsapp naar 06-21531369.