​Cellulite verminderen

Cellulite verminderen

Ongeveer 90% van de vrouwen heeft last van cellulite, ook wel sinaasappelhuid. Cellulite is lastig te verminderen met een dieet of sporten en komt daardoor ook voor bij de meest slanke en sportieve vrouwen.

Cellulite kan worden veroorzaakt doordat vocht wordt vastgehouden (vochtcellulite) en/of door vetopslag in de vetcellen (vetcellulite). Als de vetcellen groter worden trekt het bindweefsel aan het huidoppervlak, waardoor de bloedcirculatie wordt geblokkeerd, gifstoffen zich ophopen en de huid een hobbelige structuur krijgt.

Heb je last van cellulite en wil je daar graag op een natuurlijke manier iets aan doen? Dan biedt lipomassage uitkomst!

lipomassage met lpg®

Lipomassage, een techniek van LPG endermologie®, biedt dé oplossing voor cellulite. De behandeling is mogelijk op alle delen van het lichaam waar cellulite voorkomt. Lipomassage versoepelt het vetweefsel en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor vetblokkades verdwijnen. Tegelijkertijd zorgt de stimulatie met de speciale behandelkop ervoor dat de bloed- en lymfecirculatie wordt geactiveerd, waardoor overtollig vocht wordt afgevoerd.

Het resultaat? De huid wordt strakker, gladder en veerkrachtiger. Een duurzame oplossing waar geen chirurgie aan te pas komt!

Vanaf 3 sessies worden de vetkussentjes afgevlakt (67%*) en wordt de huid gladder en zachter.

Ben je benieuwd wat deze behandeling voor jouw huid zou kunnen betekenen of wil je direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

* Endermologie® DERMSCAN studie 2016