Verbeter jouw gezondheid op meerdere fronten.

We zitten al maanden “zoveel mogelijk thuis”. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat men steeds minder beweegt en ook wat minder gezond is gaan eten. Terwijl onderzoeken ook aantonen dat een healthy lifestyle juist zo goed is om het immuunsysteem optimaal te krijgen, en te behouden! Merk je dat jij het afgelopen jaar wat minder fit bent geworden en wil je hier verandering in brengen? Lees onze tips hieronder! Wij geloven in een gezonde levensstijl én goede mindset om je energiek en fit te voelen. En daar helpen we je ook graag bij.

Bewegen op een effectieve manier
Er zijn heel verschillende manieren van bewegen. Regelmatig sporten is natuurlijk het beste, maar alles wat je doet, al is het wandelen, een keer extra de trap pakken of voortaan op de fiets naar de supermarkt in plaats van met de auto, is mooi meegenomen! Wil je echt actief werken aan jouw fitheid, houding en conditie? Dan is het trainen op de HuberⓇ 360 ideaal. Je traint namelijk niet alleen je lichaam, maar ook je cognitieve vaardigheden. Het bewegen op de HuberⓇ 360 biedt een unieke sport beleving waarbij inspanning en herstel worden afgewisseld. Hiermee stimuleer je jouw vetverbranding, verhoog je jouw spiermassa én verbeter je jouw conditie! Kortom: 3 vliegen in één klap.

Jouw huid in topconditie brengen
Als we straks de winterkleding weer op kunnen bergen om de lente / zomer kleding uit de kast te halen, is het wel zo fijn als je je goed voelt in jouw lichaam. De zogenoemde “corona kilo’s” van afgelopen winter gaan niet vanzelf weg. Door middel van mechanische bindweefsel stimulatie zet je jouw huid weer aan het werk om weer stevig en strak te worden. Uiteraard op een natuurlijke manier én met lang resultaat. De cellen in jouw bindweefsel, ook wel fibroblasten genoemd, gaan zelf weer collageen, elastine en hyaluronzuur produceren. Omdat jouw cellen ge(re)activeert worden om zelf weer aan de slag te gaan geeft deze stimulatie een direct en langdurig liftend effect. Om jouw huid in optimale conditie te brengen raden wij over het algemeen een kuur aan. Ieder lichaam is anders en daarom doen we vooraf altijd een intake. Aan de hand hiervan kunnen wij een inschatting maken over hoeveel behandelingen wij nodig denken te hebben om jouw huid en lichaam in betere conditie te krijgen.

Supplementen & gezond eten
Met alleen bewegen en effectieve behandelingen ben je er nog niet! Voeding is ook een belangrijke pijler als het gaat om een energiek en gezond gevoel. Ons lichaam gebruikt voedsel om te kunnen functioneren. Tegenwoordig eten we daarnaast vaak voor de gezelligheid en kijken we niet altijd of het wel goed is voor ons lijf. We zijn overvoed, en tegelijkertijd ook ondervoed doordat ons voedsel een tekort aan de juiste voedingsstoffen bevat. Gezond eten is misschien een inkoppertje, maar vul jij jouw voeding al aan met supplementen? De Omega 3 en Collageen supplementen van Egology zijn favoriet bij ons. De filosofie van Eqology is gebaseerd op harmonie en evenwicht met jezelf, je lichaam en je omgeving, en daar kunnen wij ons helemaal in vinden. De hoogwaardige, natuurlijke voedingssupplementen zijn ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende homeopaten, biochemici en kruidkundigen. Wat ons betreft een ideale aanvulling op gezonde voeding, behandelingen en beweging.

Wij zijn startklaar
Zodra de corona maatregelen versoepeld kunnen worden staan wij klaar om jou te ontvangen en je te helpen om de beste versie van jezelf te worden. Neem alvast contact met ons op om er zeker van te zijn dat je bij ons terecht kunt voor de behandelingen. Stuur een mail naar info@aplusclinic.nl of bel/whatsapp naar 06-21531369.