Zichtbare huidverbetering door de reactivatie van dieper liggende huidcellen.

Huidveroudering in het gezicht komt in verschillende vormen. De huid wordt onder andere slapper, pigmentvlekken ontstaan (en worden steeds duidelijker zichtbaar) en fijne lijntjes kunnen in rimpels veranderen. Bij A+ Clinic pakken wij huidveroudering aan bij de bron. Wij geloven in de kracht van het eigen lichaam en zetten de cellen die door de jaren heen wat minder actief zijn geworden, door middel van mechanische bindweefsel stimulatie (met de LPG ergolift) weer aan het werk. Met de huidverbeterende gezichtsbehandelingen richten we ons op 4 belangrijk pijlers: het verhelderen van de teint, het aanpakken van huidverslapping en rimpels, het verminderen van donkere kringen en wallen onder de ogen en het minimaliseren van de onderkin.

Werking LPG ergolift
Met de LPG ergolift geven we minuscule klopbewegingen op de huid. Dit zorgt voor een zachte exfoliatie van de huid, waardoor zuurstof naar de weefsels wordt gebracht en de microcirculatie wordt gereactiveerd. Dit zorgt voor een egale huid. Daarnaast zorgen de micro klopbewegingen ervoor dat de cellen in het bindweefsel worden gereactiveerd. Dit stimuleert de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine op natuurlijke wijze, wat zorgt voor een langdurig liftend effect. Ook wordt hierdoor de bloedcirculatie gestimuleerd en worden vochtophopingen rondom de ogen verminderd, waardoor donkere kringen en wallen minder zichtbaar worden. Een onderkin is vaak het gevolg van vetopslag maar kan ook ontstaan door huidverslapping vanwege een vertraagde aanmaak van collageen en elastine. Met de LPG ergolift worden vetcellen gestimuleerd om de opgeslagen vetten doeltreffend af te voeren, samen met de liftende werking kan een onderkin drastisch verminderd worden.

Ondersteunde skincare producten
Om de gezichtsbehandelingen die wij met de LPG ergolift doen extra kracht bij te zetten, adviseren we altijd om de skincare producten van LPG ernaast te gebruiken. LPG heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van huidproblemen. LPG heeft geavanceerde producten ontwikkeld die voornamelijk gericht zijn op het aanpakken van huidverzakking, diepere rimpels en een vale teint. De producten van LPG hebben een maximale concentratie van actieve ingrediënten en er zitten geen parabenen of fenoxyethanol in.

Lichttherapie met de Beauty Angel
Om optimaal resultaat te krijgen raden wij aan om elke gezichtsbehandeling met de LPG ergolift af te sluiten met het collageenlicht van de Beauty Angel. Met de lichttherapie worden de fibroblasten gestimuleerd waardoor de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron wordt aangewakkerd. Naast dat het een zeer positief effect heeft op de huid is het ook heel erg aangenaam om nu in de winter het gevoel van warme zonnestralen op je gezicht te voelen.

Wil jij jouw huid verbeteren van binnenuit? Wij nemen graag de mogelijkheden met je door en maken een behandelplan op maat voor je samen. Stuur een mail naar info@aplusclinic.nl of bel/whatsapp naar 06-21531369.