Dé peeling die volledig veilig tijdens de zomer kan worden uitgevoerd: de Herbal Peeling van Beauty Angel!

Vaak wordt gedacht dat de zomer geen goede periode is voor een peeling, maar niets is minder waar! Bepaalde peelings kunnen juist perfect in de zomer gedaan worden, waaronder de Herbal Peeling van Beauty Angel! En uiteraard volledig veilig als je onze nazorg instructies goed opvolgt. Want zeg nou zelf: het zou toch zonde zijn om de mooie resultaten die je na een peeling krijgt uit te stellen tot de herfst?!

Wat maakt de Herbal Peeling bijzonder?
De Herbal Peeling zet de cellen in de huid weer aan het werk! Het celmetabolisme wordt gestimuleerd waardoor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur zal worden verhoogd. En dat is precies waar wij bij bij A+ Clinic zo in geloven! Wij stimuleren de huid graag om zelf weer aan het werk te gaan. Niet alleen bij onze lichaams- en gezichtsbehandelingen met LPG endermologie, maar ook bij onze peeling. Tijdens de Herbal Peeling gebruiken wij een mix van kruiden, zeewier, zeespons en algen die we op de huid aanbrengen. Deze kruiden zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een snel zichtbaar resultaat.

Ultieme combinatie
De Herbal Peeling is helemaal afgestemd om te combineren met de Beauty Angel lichttherapie. Beide behandelingen hebben hun eigen unieke werking. Maar samen is het de ultieme combinatie! Waarom? De behandelingen werken perfect samen om de huid te vernieuwen en van binnenuit te stimuleren. Door deze 2 behandelingen te combineren wordt het huidvernieuwingsproces versneld waardoor dode huidcellen sneller verwijderd worden en de huid een grondige reiniging krijgt. Beide methodes werken tot diep in de huid om het huideigen vermogen tot vernieuwing te stimuleren. Deze twee prachtige concepten bij elkaar zorgen ervoor dat de rem wordt gezet op het verouderingsproces van de huid!

Voor wie wel, voor wie niet?
Als je je stoort aan (beginnende) huidveroudering en huidverslapping is de Herbal Peeling ideaal. Maar ook als je last hebt van acne, acne littekens, grove poriën, een vette of droge huid, oppervlakkige pigmentvlekken, roodheid en eczeem is deze peeling echt een uitkomst. Helaas zijn er ook wat contra indicaties waar we rekening mee moeten houden. Als je te maken hebt met actinische keratose, virus infecties, kanker, open wondjes of eczeem kun je beter even wachten met de Herbal Peeling. Ook als je zwanger bent of gebruik maakt van roaccutane raden we je aan om deze peeling uit te stellen.

Nazorg
Na de behandeling kan je huid wat geïrriteerd aanvoelen. De huid wordt van binnenuit weer aan het werk gezet en dat kun je voelen. Wij adviseren je om jouw huid de eerste vier weken goed te beschermen tegen UV-straling met minimaal een SPF30 en dit echt serieus te nemen.

Heb je interesse in de Herbal Peeling? Wij nemen de mogelijkheden graag uitgebreid met je door en stellen een persoonlijk behandelplan voor je samen! Stuur een mail naar info@aplusclinic.nl of bel/whatsapp naar 06-21531369.