Huidverbetering door middel van kruiden, zeewier én algen.

Bij A+ Clinic geloven we in de kracht van het eigen lichaam. Daarom kan de Herbal Peeling van Beauty Angel niet ontbreken bij ons in de kliniek! Deze aanvulling op de verschillende behandelingen van LPG en de Beauty Angel stimuleert het lichaamseigen vermogen tot vernieuwing van binnenuit. Met name de synergetische werking van deze krachtige peeling en de Beauty Angel lichttherapie zorgt voor zichtbare huidverbetering van binnenuit bij verschillende huidproblemen.

Krachtige kruidenpeeling
De Herbal Peeling van Beauty Angel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier, zeespons en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met zichtbaar resultaat. Verschillende huidproblemen kunnen vermindert of opgelost worden met onze nieuwste aanwinst! Zo pakken wij onder andere huidveroudering, acne, rosacea, een vette huid, grove poriën, littekens, lijntjes, rimpels én pigmentvlekken aan. Overigens hoef je niet per se een huidprobleem te hebben om de Herbal Peeling te ondergaan. Ook bij een gezonde en rustige huid zul je merken dat de peeling voor een echte boost zal zorgen!

Persoonlijk en deskundig advies
Iedere huid is anders en daarom kunnen we niet vooraf zeggen hoeveel behandelingen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Wat we wel kunnen beloven: al na de eerste behandeling zul je verschil zien en merken! Het aantal behandelingen dat wij adviseren hangt af van de problemen die zich voordoen, het huidtype en jouw wensen. Om hier allemaal achter te komen doen we voorafgaand aan de behandeling een intake zodat we je meer kunnen vertellen over wat je van de kruidenpeeling kan en mag verwachten.  

Wat kun je verwachten van de kruidenpeeling?
De huid wordt zeer diep gereinigd. Daarnaast wordt overtollige talgproductie aangepakt en worden dode huidcellen verwijdert. Dit zorgt ervoor dat de huid gladder, frisser en elastischer wordt. De massage en de kruiden stimuleren de doorbloeding van de huid, waardoor de huidstofwisseling toeneemt. Hierdoor worden nieuwe cellen sneller aangemaakt en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Tot slot: als extra boost zullen we de peeling afsluiten met lichttherapie van Beauty Angel om de productie van collageen, elastine en hyaluron nog extra te verhogen. 

Synergetische werking van onze concepten
Bij A+ Clinic zijn we zeer selectief bij de keuze van de concepten waarmee we werken. Wij streven naar een gezonde huid, maar weten dat een algehele healthy lifestyle daarbij niet kan ontbreken. Daarom combineren wij al onze behandelingen om jou te helpen aan een energiek gevoel, een mooie huid en een fit lichaam. 

Wij nemen graag de mogelijkheden met je door en stellen een behandelplan op maat voor je samen. Stuur een mail naar info@aplusclinic.nl of bel/whatsapp naar 06-21531369.